VVS Rødovre gav os drømme badeværelset

VVS Rødovre gav os drømme badeværelset

VVS RødovreHvis du kender lidt til VVS branchen i Københavns området, så er jeg næsten sikker på at du har hørt om Hedegaards VVS Rødovre. De rykker dog ikke kun ud i Rødovre hvor vi bor, men over hele Storkøbenhavn. Hvis ikke du er så familiær med VVS branchen i Københavns området, så lad mig introducere dig lidt nærmere til dem, som hjalp os med vores badeværelse. De er nemlig absolut en anbefaling værdig.

 

Et sprunget vandrør førte til VVS Rødovre

Vi bor i et gammelt, men hyggeligt hus i Rødovre, og da vi besluttede os for at forny vores badeværelse, søgte vi selvfølgelig straks på ‘VVS Rødovre’. Der dukkede et par stykker op, som vi undersøgte nærmere, og endte altså med at vælge Hedegaard VVS, som vi kendte en smule til i forvejen. Selvom de faktisk ikke er beliggende her i Rødovre, så foregår deres arbejde altså alligevel ofte her i byen.

 

I et gammelt hus er der ofte ting som skal laves, og vi var derfor i forvejen bekendte med Hedegaards VVS service. Vi havde nemlig desværre sidste år et sprunget vandrør, og der var det altså en VVS’er derfra, som rykkede ud med kort varsel. Det var dog først senere vi fandt ud af, at de faktisk sætter ting som køkkener og badeværelser op.

 

Vi fik vores badeværelse som vi ville have det

Jeg kan godt føle lidt at vi altid har gang i hus projekter. Sådan er det nok bare at være husejer. Især når man ejer et gammelt hus, som oftere trænger til en kærlig hånd. For 7 år siden fik vi lavet køkken, for 4 år siden fik vi skiftet alle vinduerne i huset, og vores sidste projekt var altså projekt nyt badeværelse. Da vi google VVS Rødovre, dukkede også mulighederne op, for hvad der kunne tilbydes ved opsætning af nyt badeværelse.

 

Det smarte ved Hedegaard VVS, er at de samarbejder med både murere og tømrere. På den måde kan det lade sig gøre at få installeret mere end blot sanitet. Jo, det var helt bestemt rart at have professionelle til at sætte toilet og bruser korrekt op, så det fungerede, som det skulle. Dog var det også en kæmpe fordel, at samme firma kunne stå for at sætte nye fliser op på gulv og i brusekabinen.

 

VVS service i hele Storkøbenhavn

Hedegaard VVS har faktisk deres hovedkontor beliggende i Vanløse, men kan derfra nemt komme ud til VVS opgaver i både Hvidovre Rødovre, Frederiksberg og mange andre steder i Københavns området.

Comments are closed.