Multifunktionelle lokaler til firmafest i København

Multifunktionelle lokaler til firmafest i København

Marketenderiet er et af de få venues i København, hvor du har helt frie tøjler. Disse lokaler til firmafest i København er super fleksible, da du kan være helt op til 700 personer, men også gøre lokalerne mindre, hvis I kan skal være 30 personer. Læs med på bloggen i dag og lær meget mere om denne fantastiske venue. 

Marketenderiets lokaler til firmafest i København er super fleksible

Hvis I skal fejre noget i firmaet, så bør I kigge på disse fleksible lokaler til firmafester og messer i Valby, tæt på Københavns centrum. Marketenderiet startede i 2014, hvor det gik fra at være FLSmidths tidligere kantinebygning til at være store, flotte lokaler til firmafest i København, som man kun kunne drømme om. Det er store lokaler, som du kan forme, så de passer præcis til jeres arrangement. Lokalerne fik en kærlig omgang, da den blev overdraget til de nye ejere, og står i dag helt moderne og med højt til loftet, masser af lys, og gode faciliteter. Der er en gårdhave, som I kan benytte, når I lejer Marketenderiet til jeres firmafest. Der er mulighed for at få lys og lyd på en scene, hvis I har brug for dette til noget underholdning i løbet af festen.

Central beliggenhed tæt på Københavns centrum

Marketendertiets lokaler til firmafest i København, ligger i bydelen Valby. Herfra er der 8 minutters gågang til stationen, hvor du kan hoppe på s-tog, regionaltog, bus eller taxa ind til byen, til Kastrup Lufthavn, eller mod Fyn og Jylland. Der er også kun et kort smut til motorvejen, hvis jeres gæster kommer i bil. Er dette tilfældet, så behøver I heller ikke at bekymre jer om parkering. Der er mange gratis parkeringspladser i området, som du kan tjekke inde på Marketenderiets hjemmeside (find linket højere oppe i artiklen). Derudover er der en nærliggende parkeringskælder med 245 parkeringsplader, som I kan benytte. Her koster det maksimalt 70 kroner i døgnet uanset ugedag, så dette er også en sikker måde at parkere bilen på, imens I har det sjovt. Derudover er det muligt at få Marketenderiet til at stå for jeres middag med deres dygtige kokke. De skræddersyer en middag efter jeres ønsker og behov, og med dertilhørende vine. I kan også selv bestille mad udefra, det hele er op til jer, og hvordan I gerne vil holde firmafest.

Læs mere om her, hvordan lokalerne også kan bruges til konferencer og messer i jeres firma.

Comments are closed.