Konferencelokaler i København til store og små events

Konferencelokaler i København til store og små events

Der er mange muligheder, hvis man som virksomhed leder efter konferencelokaler i København og omegn. Men uanset om man er en mindre virksomhed, der ville holde et event for medarbejderne, eller en stor virksomhed, som vil afholde en konference for flere hundrede mennesker, så kan Marketenderiet klart anbefales. Med dens beliggenhed på en sidegade til Gammel Køge Landevej i Valby ligger marketenderiet centralt placeret i byen.

Fleksible konferencelokaler i København

Det specielle ved Marketenderiet er, hvor fleksible deres lokaler er. Marketenderiet har som udgangspunkt ét stort lokale, som har plads til helt op til 700 personer på én gang. Men dette lokale kan sagtens ændres alt efter behov. Hvis man for eksempel holder en konference, som kræver flere forskellige konferencerum, så kan rummet nemt inddeles i præcis så mange rum, som er nødvendigt. Da det dreje sig om ét stort rum, så kan det inddeles i mindre rum i hvad end sammensætning, som kunden har brug for.

Derudover kan alle disse rum, uanset mængde, alle udstyres med AV udstyr og andet elektronik. Og så er der selvfølgelig wi-fi over det hele.

Med fleksible lokaler tilbyder Marketenderiet de bedste konferencelokaler i København!

Konferencepakker og hjælp

Men hvad hvis kunden ikke er helt sikker på, hvad de gerne vil? De har måske et koncept for konferencen, men har ikke tænkt det hele igennem. I disse tilfældet tilbyder Marketenderiet konferencepakker som kan hjælpe kunden på vej. Man er selvfølgelig ikke bundet af disse pakker. Har man selv en idé, som man gerne vil have hjælp til at udvikle, står Marketenderiet også klar til at hjælpe med at færdiggøre konceptet.

Konferencelokaler i København med forplejning

Hvis man holder en heldagskonference, eller en konference der strækker sig over flere dage, skal der sørges for forplejning til deltagerne. Ved at booke konferencelokale i Marketenderiet, behøver kunden ikke at bekymre sig om catering. Marketenderiet har nemlig in-house catering som leverer forplejning i alle størrelser og prisklasser.

Comments are closed.