VVS i Rødovre tilbyder mere en du tror!

VVS i Rødovre tilbyder mere en du tror!

Ved du hvad en VVs’er laver? Vi har alle en ide om, at de order rør under vasken, som er gået i stykker eller udskiftning af et toilet. Men med VVS i Rødovre får du meget mere end bare det. Hedegaard VVS kan hjælpe dig med alt fra toiletudskiftning til taglægning. 

Vidste du, at VVS i Rødovre og lægger tage?

Jeg vidste det ikke, men det er åbenbart VVS’ere, som lægger tage i mange situationer. Hedegaard VVS i Rødovre har blandt andet lige være med til at udskifte alle kobbertagene på de gamle bygninger i København. Du ved, de tage, som alle er grønne? Ja, det er i virkeligheden kobber, og det er faktisk en VVS’er, som lægger dem. Hedegaard VVS blev kaldt ind til denne opgave, sammen med et par andre firmaer, fordi de er drøndygtige og præcise. Jeg ved ikke, om du har set de nye tage, men de er så flotte og skinnende, og det kommer faktisk til at tage 25-45 år, før de ser ud som de gamle gjorde. Det er et ret vildt stykke arbejde.

Hyr en dygtig VVS’er

Hedegaard VVS i Rødovre laver selvfølgelig stadig alle de andre opgaver, som “bare” skal laves i det almindelige hjem. Så hyr en dygtig VVS’er fra Hedegaard VVS i Rødovre, hvis du skal have udskiftet toilet og armatur i forbindelse med en renovering (eller bare fordi), hvis du skal have ordnet et sprunget vandrør under køkkenvasken, hvis du har et stoppet vandrør, hvis du vil have energioptimeret dit varmeanlæg før vinteren for alvor sætter ind, eller hvis du nu også står og skal have lavet blikarbejde (lagt et tag). Dog skal du være hurtigt ude, for at få fat i Hedegaard VVS’s dygtige medarbejdere, nu hvor virksomheden er kommet på landskortet.

Ikke kun VVS i Rødovre

Indtil videre har jeg kun fortalt, at Hedegaard VVS ligger i Rødovre, men de laver opgaver i hele Storkøbenhavn – ikke kun kommunerne inde omkring Hovedstaden. Bor du i byer som Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby-Taarbæk og andre kommuner i udkanten af Storkøbenhavn, så kommer Hedegaard VVS også til dig. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt de kører ud til din adresse, så kan du også altid ringe til dem. De sidder altid klar til at tage imod dit opkald og opklare de spørgsmål, som du måtte have.

Læs også her, hvordan du bliver klar til julen og vinterens kulde med en trykprøvning.

Comments are closed.