Bliv klar til julen med en trykprøvning fra TE Danmark

Bliv klar til julen med en trykprøvning fra TE Danmark

Julen nærmer sig med hastige skridt, og før vi ved det er det December og alle julearrangementerne ringer på døren. Derfor skal det i dagens indlæg handle om, hvordan du kan gøre dit hjem juleklar med en trykprøvning fra TE Danmark og dermed holde julevarmen inde og sne og kulde ude.

Få en trykprøvning før alle dine julearrangementer

Det er tid til at tænke fremad og forbedrede dig til julens travlhed. Du skal måske holde julefrokost, familiehygge eller middag med venner? Så skal du få tjekket din bolig med en trykprøvning fra TE Danmark, så du er sikker på at holde julevarmen inde og sne og kulde ude. Der er jo ikke noget ved at tænde pejsen, for så at mærke de kolde sus var vinduer og døre. Det er der ikke noget hyggeligt over. Så i dagens indlæg vil jeg introducere dig til en trykprøvning fra TE Danmark. Det er en super smart teknik, som kan måle om din hus er utæt. Det er både godt for din økonomi, at have et tæt hus samt for vores miljø. Der er ikke så meget spildt varme og energi, hvis dine vinduer og døre er tætte.

Hvordan foregår en trykprøvning?

Der kommer to medarbejdere ud til din bolig fra TE Danmark, som sætter modtryk i din bolig og dermed måler på et måleapparat,om dine vinduer, døre eller vægge er utætte. Der er forskellige måder hvorpå de kan måle såsom en Blowerdoortest, tæthedsprøvning og termografering. Ofte bliver disse teknikker brugt sammen, så TE Danmark kan få det bedste resultat i sin måling. Det er vigtigt at du har et tæt hus, da du kommer til at betale for meget på din varmeregning, når varmen bare fiser ud eller hvis den kolde vind udefra kommer ind ad vinduerne og gør stuen koldere end den bør være. Derfor er det både godt for din økonomi og for vores miljø at få foretaget en trykprøvning. Du kan bo i hvilken som helst bolig; nyt hus, gammelt hus, lejlighed, rækkehus. You name it. Dog er du heldig, hvis du bor i en ny lejlighed, for så er det en krav under byggeprocessen, at lejligheden bliver målt for tæthed. Derfor behøver du sandsynligvis ikke at få tjekket din lejlighed, hvis den er 1-2 år gammel. Jeg håber, at I fandt min blogpost brugbar og har fået svar på nogle af jeres spørgsmål. Jeg håber I får en rigtig dejlig juletid, men vi ses selvfølgelig mange gange i løbet af julen.

Læs også om vandskader her.

Comments are closed.