Helt i top frokostordning i København

Helt i top frokostordning i København

Har du frokostordning i København på dit arbejde? Hvis nej, så har jeg i dagens blogindlæg et tip til, hvordan I kan få den lækreste frokostordning på jeres arbejde i København og Storkøbenhavn. Læs med her, og få navnet på den nye, hotte service samt hvad de serverer.

Helt i top frokostordning i København

Med en frokostordning i København hos Nordic Catering får du hver dag, til frokost, serveret alt muligt lækkert. Både til øjnene og maven. I Nordic Catering afspejler deres frokostordning den store passion hos firmaet, for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost hver eneste dag. Man kan virkelig stole på, at maden er lækker hver eneste dag. Nordic Catering tilbyder blandt andet hjemmelavet varm ret med tilbehør, frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter, 2 forskellige blandede salater, hjemmerørt dressing, 3 forskellige slags pålæg med tilbehør, friskbagt lyst- og mørkt brød med smør, et udvalg af ost og kiks hver tirsdag, samt dagens kage hver torsdag​. Man kan også altid se deres ugentlige menu inde på deres hjemmeside.

Solid frokost, der giver masser af energi

Hos Nordic Catering er frokostbuffeten planlagt og tilberedt, så du altid får serveret en solid frokost, som giver masser af energi til resten af din arbejdsdag. Og der er virkelig mad til alle slags behov – lige fra kødspisere til veganere. Nordic Catering går højt på i, at en god frokost skal være det positive afbræk, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver med stil og fornyet energi. Maden du indtager i løbet af dagen er virkelig vigtigt i forhold til din ydeevne, så Nordic Catering har lagt fokus på dette. De levere maden fra deres base i Valby til både store og små virksomheder i København og Storkøbenhavn. Så er du fra en mindre virksomhed på færre end 10, så er dette en god mulighed for, at I alle kan spise sammen og tale andet end arbejde i en halv time. Er du fra en mellem eller større virksomhed, så er Nordic Catering også et rigtig godt bud til dine medarbejdere, fordi det ikke længere er nemmere at springe frokosten over. Nu har de en lyst til at gå til frokost, og du ved, som arbejdsgiver, at de får den rette energi til deres arbejde. Hvis du er blevet interesseret i Nordic Catering, så kan man faktisk få en uforpligtende prøveuge.

Læs meget mere om denne catering service i København her.

Comments are closed.