Parterapi i Roskilde kan hjælpe på dit forhold

Parterapi i Roskilde kan hjælpe på dit forhold

Er der spændinger i forholdet, og har ungdomskærligheden forvandlet sig til daglige skænderier? Så skal I måske overveje parterapi i Roskilde. Parterapi er en god løsning for jer, der vil give forholdet en chance til, men ikke ved, hvordan I skal gribe det an.

Problemer i forholdet er helt normalt

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at alle forhold på et eller andet tidspunkter oplever problemer. Nogle går hurtigt over igen, men andre er mere alvorlige og kan skade forholdet over længere tid. Ting som utroskab eller jalousi kan være svære at håndtere, fordi det handler om store følelser. Problemer i forholdet gør rigtig ondt, men det betyder ikke, at problemer er ensbetydende med, at forholdet ikke kan overleve. Nogle gange har man bare brug for en hjælpende hånd til at sætte plasteret på.

Derfor er parterapi i Roskilde en god idé

Det kan være svært selv at rydde op i forholdet, fordi begge parter er følelsesmæssigt involverede.  Ofte ender forsøgene blot ud i nye diskussioner. Med parterapi har I dog en neutral person, der kan se jeres forhold udefra og rådgive jer, så ingen føler sig overrumplet af den anden part. Det er også langt nemmere for en neutral person at få overblik over de underliggende problemer i forholdet. Ofte bunder hverdagsskænderier jo i noget dybere, men det kan være svært selv at se og at kommunikere til den anden.

Sådan foregår det

Parterapi i Roskilde tager udgangspunkt i jeres specifikke problemer i forholdet, men der vil også blive sat fokus på jeres individuelle udfordringer. Overordnet handler det om at finde frem til, hvorfor der er gnidninger i forholdet, og hvordan de løses på en måde, så alle er tilfredse. Målet er jo, at I skal kunne være sammen igen og genfinde den gnist, som I har haft tidligere. Parterapien foregår over en række konsultationer. Til den første samtale forsøger I i fællesskab at finde frem til de underliggende problemer, og herefter bliver der lagt en plan, som I kan arbejde ud fra.

Hvad har I at miste?

Det kan godt virke grænseoverskridende at skulle indvie en helt fremmed I jeres private forhold, men ofte kan det altså virkelig gøre underværker. I har intet at miste, men til gengæld en hel del at vinde. Hvis I synes, det er forsøget værd, så gå til Polonius hjemmeside og udfyld formularen.

 

Comments are closed.