Lad os tale om Textilringens gardinbusser

Lad os tale om Textilringens gardinbusser

Hej alle sammen! I dag på bloggen skal vi tale lidt om Textilringens Gardinbusser. Det er en super fed service, hvor de sender deres gardineksperter ud til deres kunder i en bus fuld af inspiration og gode sager. Det gør alting nemmere for kunden, når de skal finde nye gardiner eller persienner til boligen.

Gardinbusser er super smarte

Hvorfor er disse gardinbusser så smarte? Det er de, fordi de sparer dig rigtig meget tid. Bussen kommer ud til dig inkluderet en af Tetilringens eksperter, som kan give dig gode råd og vejledning i dit valg. Det kan være, at I skal have nye gardiner til alle soveværelser, måske ønsker I solafskærmning i de værelser med skråvinduer, som bare bliver så varme i løbet af dagen, eller måske er I på udkig efter persienner. Hvad end I har kig på, så kan Textilringens gardinbusser hjælpe jer. Der er gardinbusser spredt i hele landet, så der er altid en gardinmand, der hurtigt kan komme til dig. Det smarte ved gardinbussen er netop, at du finder det største og bredeste udvalg i Danmark af gardinstoffer og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder mørklægning, screens og markiser. Textilringen har så mange forskellige produkter, så lad os gennemgå disse nedenfor.

Hvilke produkter forhandler Textilringen?

Textilringens gardinbusser kommer ud til dig med et stort og spændende sortiment i gardinstof. Der er alt fra det moderne og trendy til det mere klassiske look, så I kan få præcis det I er ude efter. Gardinstofferne bliver valgt med omhu fra Textilringens førende fabrikker i både Danmark og i udlandet. Der stilles super høje krav til syningen, og netop derfor bliver alle gardiner syet på deres egen systue i Randers, så det er sikker på, at kvaliteten er tip top. Textilringen har f.eks. også Lamelgardiner, som er gode som lysdæmpere der regulerer lysstyrken i rummet. Det er den perfekte og moderne løsning til store vinduespartier, panoramavinduer og vinduer med skrå overkant.Rullegardinerne er på mode og disse leveres med fjederoprul, kædetræk eller motor lige som du ønsker. Du kan her vælge mellem flere flotte afslutninger som for eksempel aluminiumslister og tungekanter. De kan både bruges til almindelige vinduer, men også skråvinduer som for eksempel Velux. Du kan se alle produkterne inde på Textilringens hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Der er noget for alle, og alle produkterne fåes i mange forskellige farver og materialer.

Læs mere her.

Comments are closed.