Teltudlejning hos FSU

Teltudlejning hos FSU

I dag på bloggen skal det handle om Fyns Serviceudlejning, som udlejer landets bedste telte. De tager deres teltudlejning seriøst, og derfor er alle deres festtelte certificerede – og de leveres naturligvis rene og uden en eneste skramme. Lyder det som noget til din næste fest? Så læs med i dag. 

Teltudlejning til din næste fest

Det skal ikke være besværligt at holde en fest, det skal være så nemt og hurtigt at planlægge, som muligt. Derfor er FSU dit foretrukne sted at finde teltet til din fest. De har mange, mange års erfaring med teltudlejning og har tilmed mange forskellige valgmuligheder, når du skal vælge dit telt. De udlejer telte i mange forskellige størrelser, alle hvide og i god stand. De udlejer telte i størrelserne tre meter, seks meter, ni meter, ti meter og tolv meters bredde. De har både gennemsigtige telte, så man kan se ud på naturen omkring teltet. Måske det er en sommerfest, men det skal regne, så er dette det perfekte telt. De har også lukkede telte, som for eksempel fungerer godt til festivaler eller markeder. De kan tilmed sættes op på både græs og asfalt, som er noget FSU gør for dig, når din teltudlejning foregår gennem dem.

Om FSU

FSU kan meget andet end blot teltudlejning. De kan dække op til 11.000 spisende gæster, eller levere den helt rigtige stemning til en mindre, private fest i din have. De har et 4.000 m2 stort lager, hvor de opbevarer alt udstyret til hver en festlig lejlighed. De udlejer service, borde og stole, telte, bar og lounge-miljøer samt storkøkkenudstyr. Derudover leverer FSU over hele Danmark, og det er alle dage af året – også helligdage og weekend hvis nødvendigt. Dette gør de, for at gøre din fest så nem som mulig for dig at planlægge. Og derfor tilbyder FSU faktisk også som en ekstra service, at være med under dit arrangementet eller din fest, hvor de vil hjælpe til med løbende afrydning og ommøblering. Lettere bliver det da ikke? FSU’s vision er, at det skal være en fest, som du ønsker den. Den starter med den rigtige teltudlejning, men herefter skal teltet udsmykkes, så det er lige, som du ønsker det. Du kan få gulv, scene, stole og borde og opdækning af bordene. Dette kan du læse meget mere om inde på FSU’s hjemmeside, hvor de giver alle priser og detaljer for teltudlejning.

Du kan også læse mere her på bloggen.

Comments are closed.