Parterapi Roskilde: Bryd tabuet og bed om hjælp

Parterapi Roskilde: Bryd tabuet og bed om hjælp

Vi har alle brug for en hjælpende hånd en gang imellem. Det gælder også i parforholdet, hvor vi normalt er vant til at hjælpe hinanden. Parterapi i Roskilde kan være den hjælp, der skal til for at lede jeres parforhold på rette vej igen. Læs med i blogindlægget, og se, hvorfor det ikke er et nederlag at bede om hjælp til kærligheden.

Det er okay at søge hjælp hos andre

Det er nemt at føle sig alene, når det går dårligt med parforholdet. Man er jo vant til, at uanset hvad der sker – så har man hinanden. Når konflikterne pludselig findes i forholdet, kan det være svært at vide, hvem man skal gå til. I nutidens præstationssamfund vil mange gerne opretholde en perfekt facade, og så kan det være vanskeligt at tale om sine problemer. Sagen er dog at alle mennesker oplever problemer – også i forholdet, og at det kun gør konflikten værre, hvis man forsøger at skubbe den til side. Er du én af dem, der forsøger at undertrykke en konflikt, fordi du ikke ved, hvor du skal søge hjælp? Så skal du vide, at parterapi i Roskilde er en løsning.

Parterapi i Roskilde er professionel rådgivning

De fleste par har ofte prøvet selv at løse konflikten, inden de tager til parterapi – men uden held. Det kan skyldes forskellige årsager. Måske har de svært ved at finde frem til (eller blive enige om), hvad den egentlige konflikt er. Det kan også være, at ethvert løsningsforslag glider over i et skænderi, og at kommunikationen generelt ikke fungerer. Ved at deltage i parterapi i Roskilde får parret mulighed for at tale om deres konflikter på en konstruktiv måde. Parterapeuten kan hjælpe jer med at finde ind til kernen i problemerne. Sammen vil I opnå klarhed og lave en plan for, hvordan I løser konflikten og kommer videre. Det kan være rigtig givende at tale med en parterapeut, fordi han/hun er neutral i modsætning til venner og familie, der let kan føle sig splittet i forhold til jeres situation.

Praktiske oplysninger om parterapi i Roskilde

Parterapi i Roskilde foregår hos virksomheden Polonius i Roskilde. Det koster 795 kr. for ca. halvanden times terapi. Hvis du vil undersøge, om det er noget for dig og din partner, kan du kontakte Polonius eller tilmelde dig den gratis introaften på deres hjemmeside.

Du kan også læse om et andet tabubelagt emne her.

Comments are closed.