Tabuemne: Hårtab hos kvinder

Tabuemne: Hårtab hos kvinder

I dag på bloggen skal det handle om noget, som vi ikke så tit taler om. Det er oftest hårtab hos mænd, som bliver nævnt i medierne, men i dag skal det handle om hårtab hos kvinder, som er en hyppig ting og desværre stadig et tabubelagt emne. Læs med!

Hårtab hos kvinder, lad os dræbe tabuet

Det behøver slet ikke være så svært at tale om, og i dag synes jeg, at vi skal slå et slag for det. Hårtab hos kvinder er en rigtig træls situation, men det kan løses. Hårklinikken er din nye bedste ven. Inde på deres hjemmeside kan du læse om en masse kvinder, som har fået hårtransplantation og virkelig har fået en bedre hverdag. Deres selvtillid stiger igen og de er glade for dem selv. Der er intet værre end at gå og gemme sig, fordi man er ked af sit udseende, så hellere gøre noget ved det. Der er mange grunde til, at kvinder mister deres hår, ligesom der er mange grunde til at mænd mister deres. På Hårklinikkens hjemmeside er der mange forskellige tilfælde, og dette gør også, at du nok kan finde en person, som havde en situation lignende din.

Successhistorier hos Haarklinikken

Nogle kvinder oplever desværre at blive ramt at kræft, og kemoterapien får dem til at smide håret. Hårklinikken har blandt andet hjulpet Helle, 50 år, som ventede fem år efter afslutningen af kemoterapi for at få sit hår til at gro ud igen. Men det voksede bare ikke ud, som normalt. Så Helle prøvede mange løsninger, indtil hun kom til Hårklinikken, hvor de kunne hjælpe hende. Christine, 40 år, fortæller at hun har opnået dramatiske resultater efter Hårklinikkens hårgenvækstbehandling for hendes udtyndingshår. Der er 18 måneder mellem før- og efter-billederne, som du kan se på deres hjemmeside, og de viser tydeligt, hvor meget der er sket. Der er altså nok success’er at kigge på, så hvis du har været syg og har tabt håret eller har problemer med tyndt hår, som falder af i totter, så er Hårklinikken måske et sted for dig. De er virkelig dygtige indenfor deres felt, og har nogle af de bedste læger. De arbejder med den mest moderne teknik indenfor hårtransplantationer, så du næsten i alle tilfælde kan være sikker på, at du opnår et godt resultat.

Her på bloggen skriver vi tit om sundhed, så du kan også læse en blogpost her, som handler om at blive glad for dit ansigt.

Comments are closed.