Professionel maskinudlejning

Professionel maskinudlejning

Maskiner bruges til alle former for projekter. Det kan både være inden- og udendørs projekter. Ofte er maskiner dyre at erhverve og derfor får du hermed nogle tips til maskinudlejning.

Maskinudlejning når det er bedst

Aagaard Maskinudlejning er placeret centralt i Jylland i Brande. Virksomheden udlejer et bredt udvalg af maskiner til bygge- og anlægsbranchen samt private og anlægsgartnere. Udover at Aagaard har tilgang til deres egne maskiner, har de også mulighed for at skaffe det, som de ikke har. På denne måde kan de yde den bedste service og deres kunder går ikke forgæves. Aagaard har mange års erfaring i branchen og deres ansatte er eksperter i rådgivning og tips. Derfor kan du også være sikker på at modtage den bedste service, hvis du beslutter dig for at besøge Aagaard Maskinudlejning i Brande. Eksperterne står også klar ved telefonen, hvis du ikke har mulighed for at besøge den fysiske butik i Brande.

Maskiner og en masse andet

Som nævnt tidligere, har Aagaard et bredt sortiment af maskiner til udlejning. Derudover er det også muligt at købe en lang række forskellige værktøjer og hjælpemidler til dit projekt. Med hensyn til udlejning er det blandt andet entreprenørmateriel, teleskoplæsser og stenfræsere, som du kan leje. Derudover er der også anlægsmaskiner og en del vogne, traktorer og trailere. I Aagaards online shop er det muligt at købe plæneklippere, frø og gødning samt arbejdstøj. De har yderligere et bredt udvalg af værktøj, herunder motorsave, hækkeklippere og forskellige redskaber.

Udendørs projekter

Som du kan læse dig til, har Aagaard alt det, som du skal bruge til udendørs projekter. De har også en del eksperter tilknyttet virksomheden, som du kan benytte dig af. Aagaard tilbyder også deres eget værksted, som en service. Dette betyder at du har mulighed for at få repareret din defekte maskine, scooter eller trailer hos Aagaard Maskinudlejning. De har også en lang række reservedele på lager til have og park maskiner. Derudover er det også muligt at få sat sin maskine på vinterophold hos Aagaard.

2 forskellige vinterophold hos Aagaard

Du kan enten vælge mellem basis-opholdet eller komfort-opholdet. Begge muligheder indebærer opbevaring og forskellige services. Komfort-opholdet har dog en del flere services end basis-opholdet. Derfor er komfort-opholdet også dyrere. Din maskine bliver både afhentet og afleveret af Aagaard, hvis du vælger det dyreste ophold. På denne måde får du god service uden at skulle løfte en finger.

 

Betaler du for meget på din varmeregning? Dette kan testes gennem en blowerdoor test i dit hus.

Comments are closed.