Orgasme – hvor godt kender du din krop?

Orgasme – hvor godt kender du din krop?

Kvinde, kend din krop. Er det ikke sådan man siger? Vi skal snakke orgasme, sex og nydelse. For mænds vedkommende er orgasmen forbundet med deres udløsning. Det gør sig lidt anderledes gældende for kvinder, hvorfor det for mange kvinder kan være sværere at opnå en.

Kend din egen og din partners anatomi

Uanset om du har problemer med at få en orgasme eller ej,  så kan det godt betale sig at sætte sig ind i hvad det hele handler om. Det handler om sex selvfølgelig, men meget mere end det. Alle bør faktisk sætte sig ind i sin egen og også gerne sin partners anatomi. Jo bedre du kender din egen krop, jo bedre kan du vise eller forklare din partner, hvad du gerne vil have.

Jo bedre I kender jeres egne og hinandens kroppe, jo større chance for ekstra nydelse. Og lidt udforskning af kroppen og eksperimenteren med, sætter kun lidt ekstra krydderi på lagengymnastikken. Selvom det kan være grænseoverskridende at tale om disse ting, så hjælper det så meget på forståelsen af hinandens behov og ønsker.

Orgasme er også for dig

Hvis du har svært ved at opnå orgasme eller er i tvivl om du i det hele taget har oplevet en, så frygt ej. Jo mere du udforsker din egen krop, jo bedre lærer du den som sagt at kende. Der er masser af videoer der kan ses online. Og her menes der ikke nødvendigvis alle de lumre. Der er nemlig massevis af guides, hvor bl.a. sexologer forklarer forskellige problematikker osv.

Der er også masser af brugbare og informative artikler du kan læse, og du har jo altså også den mulighed at kontakte en sexolog eller anden form for terapeut, som både kan undervise i diverse metoder, men også give gode råd og vejledning mod dine frustrationer. Orgasme er en naturlig ting, men det er lige så naturligt ikke at opnå den under sex nogle gange.

Vær ikke bange for at prøve nye ting af

Uanset om du vil forsøge at opnå orgasme, eller om du ønsker at udforske dit sexliv lidt mere, så er der masser af metoder og værktøjer du kan bruge. Sexlegetøj er jo ikke nogen ny ting, og hvis ikke du har prøvet det før, så vil du nok blive overrasket over hvad den rette vibrator kan gøre.

Du kan også gå efter nye højder ved at arbejde på at opnå den tantriske orgasme. Ja, jeg siger ‘arbejde’, for den tantriske orgasme kommer bestemt ikke af sig selv. Til gengæld er den alt arbejdet værd.

Comments are closed.