Sikring mod oversvømmelse: Pas på boligen

Sikring mod oversvømmelse: Pas på boligen

Det kan være en fornøjelse at bo tæt på vandet. Udsigten er fantastisk, havbrisen er forfriskende, og om sommeren er der ikke langt at gå, hvis man vil dyppe tæerne. Desværre kan det også være ret belastende at bo ved vandet, især i det regnfulde efterår. Med FloodFrames sikring mod oversvømmelse kan du dog roligt glatte panderynkerne ud. FloodFrame sørger nemlig for at beskytte din bolig mod vandet, også når du ikke er hjemme.

Drop bekymringerne

I Danmark er vi så heldige, at vi har lange kyststrækninger og masser af vand omkring os. Det skaber nogle dejlige strande og vandområder, som det er skønt at bo tæt ved. Men kombineret med Danmarks regnfulde vejr, kan det desværre give nogle problemer. Stigende vandstande fører til oversvømmelser, og oversvømmelser kan ødelægge rigtig meget i en bolig og kræve en lang renoveringsproces. For ikke at nævne, at uerstattelige og personlige værdier kan blive ødelagt og gå tabt, når vandmasserne trænger ind i boligen. Derfor er det helt forståeligt, at boligejerne bliver nervøse og forbereder sig på det værste, når der varsles skybrud. Bor du tæt på vandet, behøver du dog ikke bekymre dig længere. Det danske firma FloodFrame har nemlig udviklet en teknologi, der fungerer som en effektiv sikring mod oversvømmelse.

sikring mod oversvømmelse

FloodFrame er genial sikring mod oversvømmelse

Nogle gange er de enkle løsninger de bedste. FloodFrame er nemlig i grunden en simpel løsning. Det er en dug, der graves ned i en ramme omkring boligen, og som kan aktiveres og udrulles automatisk ved oversvømmelse. Dugen rulles ud og følger strømmen af vand helt op ad husmuren, hvis det er nødvendigt. Den fungerer helt automatisk, så du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt du har husket at tænde for den. FloodFrame bruger heller ingen strøm, så du skal ikke bruge ekstra udgifter på at holde systemet kørende. Dugen skræddersyes til din bolig, så du får en helt igennem unik sikring mod oversvømmelse, der kan beskytte din bolig bedst muligt.

Se dugen i aktion

Lyder det lidt for godt til at være sandt? Det er det ikke. Det er bare teknologi, når det er bedst. Du kan selv se en animation af, hvordan dugen virker. Du skal bare besøge FloodFrames hjemmeside. Dér kan du også læse nærmere om, hvad dugen er lavet af, hvad den koster, og hvordan du får den installeret omkring din bolig.

 

Comments are closed.