Mercedes E Klasse Stationcar er din drømmebil

Mercedes E Klasse Stationcar er din drømmebil

Sponsoreret indhold
Selvom der er mange stationcars på markedet, er Mercedes E Klasse Stationcar det ultimative valg, uanset om det er som familiebil eller til jobbet. Vi håber, at du vil synes det samme efter at have læst dette indlæg.

Mercedes E klasse stationcar kan blive din

Hvorfor vælge Mercedes E Klasse Stationcar?

Den helt nye version er en eksklusiv sammensmeltning af robusthed og god stil. Detaljerne er gennemført og bilens funktioner er ekstremt effektive. Den har geniale opbevaringsløsninger og er samtidig mere fleksibel end nogensinde før. Det er også muligt at sætte dit personlige præg på bilen. Der er også en lang række ekstraudstyr og udstyrslinjer, som du kan tilføre standardmodellen. Derudover er Designo et eksklusivt individualiseringsprogram, som omfatter unikke lakeringer. Herunder er det muligt at vælge mellem metallic- og bright-lakeringer samt silkematte magno-overflader. Fælles for alle lakeringer er, at de altid er i høj kvalitet og rammer tonen perfekt.

Komfort i topklasse

Mercedes E Klasse Stationcar er en stor bil med plads til det hele. Kombinationen af bilens nye sædekoncept og det indvendige i bilen, gør E-klassen mere komfortabel end førhen. Der er stor fleksibilitet inde i bilen og det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr som skaber ekstra komfort. Det er blandt andet muligt at vælge multikontursæder med ENERGIZING-massage og køredynamikfunktion, som skaber ultimativ komfort med otte massageprogrammer. Derudover rummer bagagerummet 1.820 liter, hvilket også kan opdeles på forskellige måder. Sæderne kan automatisk lægges ned og der kan yderligere skabes en tredje sæderække ved hjælp af klapsæder. På denne måde mangler du aldrig plads med Mercedes E Klasse Stationcar.

En renere verden med Mercedes E klasse Stationcar

Mercedes Benz arbejder konstant på at forbedre bilerne og reducere bilernes negative påvirkning af miljøet. Derfor arbejder Mercedes Benz hele tiden på at forøge effektiviteten. Mercedes E Klasse Stationcar indeholder helt nye effektivitetesteknologier. Herunder en brændstofbesparende drivline, en optimal aerodynamik og en let konstruktion. Alle motorer er også udstyret med den unikke BlueEFFICIENCY-teknologi, som optimerer brændstofforbruget og samtidig reducerer emissionen på samme tid.

Du kan læse meget mere om den fantastiske Mercedes E Klasse Stationcar og dens miljøvenlige tilgang her. Det er muligt at lease lukusbiler gennem flexleasing her.

Comments are closed.