Frokostordning i København med de lækreste råvarer

Frokostordning i København med de lækreste råvarer

Leder din arbejdsplads efter en lækker frokostordning i København? Så har vi fundet den helt rette ordning til dig. Vi vil gerne præsentere Nordic Catering for jer. Det er en professionel catering virksomhed, som leverer lækre frokostbuffeter med friske råvarer til firmaer i København. Desuden leverer Nordic Catering også frokostordninger ud til store dele af Sjælland.

Hvem er Nordic Catering?

Nordic Catering er en del af en større koncern. Denne koncert inkluderer Marketenderiet, Nordic Event og After Work Arrangement. Med mere end 10 år i branchen, har Nordic Catering erfaring og ekspertise inden for kvalitets catering. Nordic Catering tilbyder også mødeforplejning, kantinedrift samt mad til firmafester og receptioner. Alle ansatte hos Nordic Catering har bestået hygiejnekursus. De har også deltaget i opkvalificeringskurser hos Dansk Industri. Derudover opfylder Nordic Catering DI-Servicenormen indført af Servicebranchens Arbejdsgiverforening.

Frokostordning i København og sund kost

Frokostordning i København med lækre råvarer

Nordic Catering har stor fokus på kvalitet og friske råvarer. Derfor vælger Nordic Catering altid lækre råvarer efter årstiden til frokostbuffeten. Nordic Catering differentierer retterne hver dag, så jeres medarbejdere får varieret og sund kost. Frokostbuffeten inkluderer blandt andet en varm ret, blandede friske salater, nybagt rugbrød samt varieret pålæg. Maden er hjemmelavet og hver uge forbereder køkkenchefen en ny og spændende menu.

Frokostordning i København og salat

Hvorfor I skal vælge Nordic Catering

Nordic Catering lever af at tilfredstille deres kunder. De ønsker at skabe den bedste oplevelse inden for catering, frokost og kantine. Nordic Catering skræddersyer løsninger og er parate til at tilpasse netop jeres frokostordning. Nordic Catering er altid i udvikling og sætter pris på både ris og ros. Et af deres store fokusområder er madspild. Det er skidt for miljøet og unødvendigt spild af ressourcer. Derfor prøver Nordic Catering at undgå madspild. Det er desuden vigtigt for catering virksomheden, at I føler jer trygge i samarbejdet. Derfor går Nordic Catering ind for imødekommenhed, dialog og punktlighed. Nordic Caterings professionelle kokke står klar til at kokkerere jeres frokostordning fra i dag!

Leder jeres virksomhed efter konferencelokaler i København? I Marketenderiets konferencelokaler afholdes der alt fra små til store events.

Comments are closed.