Flexleasing er ikke magi – men drømmebilen bliver stadig til virkelighed

Flexleasing er ikke magi – men drømmebilen bliver stadig til virkelighed

Flexleasing giver dig drømmebilen.

Drømmer du om at køre i BMW, Porshe eller lignende? Kunne du tænke dig en fed ny bil, selvom din opsparing ikke er i top? Så lyder det som om flexleasing er noget for dig. Læs videre for at lære mere om, hvordan du kan skaffe den perfekte vogn uden at bruge en formue.

Det er ikke magi – det hedder Flexleasing!

Realiteten i Danmark er, at biler koster det hvide ud af øjnene! Vi er nemlig kendte for at have en af verdens dyreste registreringsafgifter, der kører bilpriserne helt op. At have råd til drømmebilen kan derfor være udfordrende. Den traditionelle måde at købe bil på er desværre urealistisk for mange mennesker.

Flexleasing er ikke magi.

Der er heldigvis flere alternativer, når det kommer til at købe eller at investere i bil. Ikke alene er det muligt at skaffe den bil, som du altid har ønsket dig; du kan gøre det på en måde, som bedre plejer din økonomi samt giver mindre kapitalbinding. Det lyder måske som trylleri, men der er overhovedet ikke noget magisk ved det. Det er bare sådan at flexleasing virker.

Lidt om flexleasing…

Kort sagt er flexleasing den mest fornuftige måde at investere i biler på. Når du flexleaser betaler du nemlig kun for den tidsperiode, hvor du bruger bilen – i stedet for at skulle forholde dig til et absurd højt beløb, som du gør hos en almindelig bilforhandler. I bund og grund, får du lov til at køre drømmebilen og samtidigt får du også sparet gode penge. Bedre kan det ikke blive!

Flexleasing giver dig drømmebilen.

Stadig forvirret? Det er ok, vi tager flexleasing helt fra bunden af…

I Danmark skal man betale en registreringsafgift, før en bil fra et andet land kan få danske nummerplader på. Afgiften bestemmes af SKAT og vurderes i forhold til bilens egenskaber, som for eksempel kan være farven, årgangen eller kilometer kørt. Når du vælger flexleasing, vælger du at skære afgiften i mindre bidder – alt efter hvor lang tid, du vil binde dig for.

Ifølge specialcars.dk, landets bedste flexleasing firma, kan det typisk betale sig at vælge 12 måneder. Det vil sige, at i stedet for at betale den fulde afgift betaler du kun for 12 måneder ad gangen, som gør betalingen til SKAT meget mindre. De anbefaler at du får lavet en ny vurdering lige inden aftalen udløber, da den originale afgift i mellemtiden sikkert vil være faldet. For at finde ud af, hvilken bil der bedst passer dig, kan du tage et møde med specialcars.dk. De har mange års erfaring og vil guide dig gennem hele processen.

Klik på linket, hvis du vil vide mere om flexleasing. Drømmebilen er lige rundt om hjørnet.

Mangler du gode gardiner til dit hjem? Så har du nok brug for en gardinbus.

Comments are closed.