Tid til autopolstring!

Tid til autopolstring!

Jeg har en ældre bil, og gik lidt og overvejede, hvordan jeg kunne forlænge dens levetid. Jeg besluttede mig for ny autopolstring! Den kører nemlig fint og har ikke de store problemer, så jeg synes ikke, at jeg behøvede at skifte den ud. Men den så ligesom ikke så fiks ud mere.

Ny autopolstring fik mig til at knuselske min bil igen

Jeg føler nærmest, at jeg har fået ny bil. Men lad os starte fra begyndelsen. Jeg søgte “autopolstring” på Google, fordi min kollega havde foreslået det, da hendes mand for nyligt havde fået nye sæder i bilen. Op kom KA Autosadelmager, som jeg klikkede mig ind på. Det så super professionelt ud, og jeg kunne nemt læse mig til alle deres service, så jeg bestemte mig for at bestille et møde hos dem. De havde en rigtig god service, og vores møde gik godt. De gav mig en pris på den service, som jeg gerne ville have lavet, og jeg var overrasket over, hvor billigt det faktisk er. Det er selvfølgelig en udgift, men sammenlignet med, at skulle købe en helt ny bil, så kunne ny autopolstring virkelig betale sig. Så jeg afleverede min bil til dem og de gik igang.

Hvad fik jeg så lavet?

Lad os tale om præcis den service, som jeg bestemte mig for. Jeg ville gerne have nye sæder, som var den største grund til, at jeg ville have ny autopolstring. Jeg bestemte mig for at få beige lædersæder, samt få betrukket gearstangen og mit rat med samme læder. Jeg fik siderne i bilen betrukket med mørkebrun læder, som ser vildt flot ud op mod den lysere beige. Derudover havde jeg brug for en opdatering af gulvmåtterne, som var helt slidt ned, så der købte jeg bare almindelige sorte måtter, som bare er så flotte og nye.

Jeg fik også nye “plader” på højtalerne, som er helt rene og pæne. Bare sort plastik, men det gør bare en kæmpe forskel. Derudover fik jeg lavet noget ret vildt ved taget. Det var nok den største udgift, for jeg bestemte mig for, at få et soltag installeret. Jeg synes bare, at det er SÅ flot med alt det lys, som kommer ind i kabinen. Især for dem, som sidder på bagsædet, og det gør mine børn tit. Så det er jeg også mega glad for! Jeg vil klart anbefale dig, og overveje ny autopolstring, hvis du er kørt lidt træt i din bil.

Læs også om Flexleasing her, hvis du stadig drømmer om en ny bil.

Comments are closed.