Drømmebilen med flexleasing

Drømmebilen med flexleasing

Mange mennesker sætter sig ikke ind flexleasing og hvordan det i nogle tilfælde kan være en fordel. Måske har du en drøm om en lækker sportsvogn i tankerne? Leasing af biler gør det muligt at få drømmebilen, uanset om det er en Porsche, Ferrari eller Mercedes. Jeg har i en længere periode spekuleret om det ville være muligt at leje drømme sportsvognen, uden at smide et kæmpemæssigt beløb på en gang. Måske har du haft samme tanker? så syntes jeg at du skal læse mere om flexleasing, idet det giver muligheden.

Kolossalt udvalg på flexleasing

Uanset om drømmen er en sportsvogn, komfort eller plads dækker flexleasing dine behov og ønsker med en unik service. Virksomheden Special Cars, yder den ydelse at de leaser biler ud i et kolossalt sortiment af fede biler, til enhver person. Om bilen skal være den fedeste Audi eller Mercedes dækker Special Cars dig og dit behov.

Virksomheden finder den perfekte bil som passer til kundens behov og ønske i udlandet. Kravene virksomheden stiller til bilen er at den har et lavt kilometertal. De ønsker også at finde den fedeste farvekombination samt det rigtige udstyr der passer til enhver kunde. Bilerne er uden tvivl uden skader, som er noget af det vigtigste og noget kunderne sætter stor pris på.

Flexleasing er en af de bedste løsninger på prisen. Uanset om man leaser til privatforbrug eller erhvervsbrug har Special Cars den perfekte løsning på leasing. Fordelene ved at lease en bil er i flere tilfælde den lave afskrivning på bilen. Udgiften ved den leasede bil er også en kendt faktor, samt de bedste og fedeste biler markedet kan tilbyde.

En brugt Mercedes er en mulighed

Er flexleasing dyrt?

Flexleasing er en kæmpe fordel hvis man gerne vil slippe for at bruge en formue af kapital på en gang. Idet den lave kapitalbinding er lavere, gør det leasing af biler meget attraktivt, for personer i mellemklassen, og ældre biler. Bilens brug finansieres igennem et leasingselskab, som i første omgang køber den og lejer den ud. Man skal derfor ved en leasing aftale betale en rente, ligesom når man optager et lån. Idet selskabet skal finansiere deres køb af bilen, bestemmer de renter som er afhængig af selve bilens pris, mærke og efterspørgsel.

Der er også indregnet afskrivninger på bilen, idet bilen falder i værdi over perioden. Dvs. at virksomheden har indregnet en restværdi i sidste ende. De tilbyder stærke priser idet de har et samarbejde med flere samarbejdspartnere som er førende i leasing.

 

Comments are closed.