Hør min historie om vores nye haveanlæg

Hør min historie om vores nye haveanlæg

Vi flyttede for nyligt i nyt hus, som vi bare er så glade for. Haven er dog ikke den flotteste, så inden vi købte huset, havde vi med i vores budget, at vi ville have et helt nyt haveanlæg. Vi havde derfor kigget på forskellige firmaer, som tilbyder haveanlæg til gode penge.

Hør alt om vores nye haveanlæg

Vi kiggede selvfølgelig også på billeder fra deres tidligere projekter, så vi kunne se, om det var noget for os. Og vi blev hurtigt ret vildt med GP Anlægs billeder, som de delte på Instagram. Der var en masse flotte terrasser, små grillsteder, blomsterkasser og stisystemer, som vi synes var vildt inspirerende. Vi kunne hurtigt se, at de er eksperter i haveanlæg og kontaktede dem derfor for at give et tilbud på vores have. Deres anlægsgartner kom ud til et møde en torsdag eftermiddag og vi gennemgik vores ønsker for vores have, kiggede på inspirationsbilleder som både vi og anlægsgartneren havde fundet frem, og så kom anlægsgartneren også med masser af smarte muligheder. Vi diskuterede blandt andet granitskærver, fliser, bålsted, blomsterkasser og drivhus. Vi ville gerne have et lille bålsted, hvor vi kan grille skumfiduser om sommeren, og som vi kan tænde om vinteren og kigge ud på det hyggelige lys. Og så ville vi gerne have blomsterkasser, som gør det nemt at holde blomster og planter, og til sidst ville vi gerne have et lille drivhus, hvor vi kunne have tomater, agurker, chili, citroner osv.

Hvad endte vi så med?

Vi er så glade for de gartnere, som lavede vores nye haveanlæg. Vi endte med at få en stor terrasse med store fliser, som går fra huset og over til nogle flotte minibuske. Minibuskene laver ligesom en lille indhegning om vores terrasse. Så har anlægsgartnerne lavet en sti af granitskærver blandet med flotte runde granitsten til at træde på. Der er store blomster- og plantekasser rundt omkring i haven som vi og børnene kan have det hyggeligt med at passe. Og så har vi også fået både bålstedet, som vi drømte om og drivhuset. Ved bålstedet har vi små stole lavet af træstubber, så de kan holde til vind og vejr, og så står drivhuset lidt længere nede i haven. Der har vi lige været ude og købe planter til, samt et lille bord- og stolesæt, så vi kan sidde inde i drivhuset og nyde en kop kaffe, selvom det bliver koldere udenfor.

Læs også om, hvad du gør hvis uheldet er ude og du får en vandskade i huset.

Comments are closed.