Teambuilding skaber langsigtede resultater

Teambuilding skaber langsigtede resultater

Ønsker du at skabe motivation, bedre samarbejde og sjove historier blandt dine medarbejdere? Teambuilding styrker moralen blandt dine ansatte og vil skabe bedre langsigtede resultater for din virksomhed. Hos AWA specialiserer de sig i virksomheder og organisationer. Dette betyder at virksomheden har stor erfaring indenfor en lang række af forskellige events og begivenheder.

Teambuilding til virksomheder der ønsker en god oplevelse

Hos AWA lægges der meget vægt på at skabe glade medarbejdere. Dette skyldes at de inderligt tror på at glade medarbejdere skaber bedre resultater. Med dette i mente, gør AWA det nemt at holde teambuilding for medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. AWA har afholdt mange successfulde arrangementer i forskellige størrelser, så de har helt sikkert et arrangement der passer til din virksomhed. Herudover kan længden på arrangementet varierer helt fra et kort knæk på en halv time, til et arrangement der varer hele dagen. Alt dette bestemmer du selvfølgelig selv. AWA besidder en lang række samarbejdspartnere, kan der hjælpe med at skabe rammerne for dit teambuilding arrangement.

Hos AWA er der flere aktiviteter end du kunne drømme om. For at gøre det overskueligt, har virksomheden opstillet dem i en lang række kategorier: Action & Adventure, Foredrag & Kultur, Mad & Drikke, Musik & Dans og til sidst samarbejde. Gennem AWAs hjemmeside er det derfor nemt og hurtigt at danne sig et overblik, over hvilke arrangementer der passer din vin virksomhed. Blandt aktiviteterne fremkommer mere traditionelle teambuilding metoder, mens der også er mulighed for at vælge de mere utraditionelle, så som indendørs skiløb.

Hvorfor vælge AWA til mit arrangement?

Når man skal vælge et firma til at afholde teambuilding på arbejdspladsen, er der mange at sortere til og fra. AWA formår at skabe gode oplevelser og man kan gennem hele processen spørge sig til råds hos virksomheden. Som en indledning forsøger virksomheden bedst muligt at afdække kundens behov og formål med aktiviteten. Dette gøres så kunden er sikker på at de vælger den rigtige aktivitet og får det maksimale ud af den teambuilding der bliver arrangeret. Hos AWA bliver man tildelt EN kontakt under planlægningsfasen. Dette skaber nemlig en mere gnidningsfri process i løbet af samarbejdet. Det tages herudover også som en selvfølge, at AWA holder kontakten til kunden og ikke den anden vej rundt. Ganske enkelt, gør AWA alt hvad der skal til, for at dit arrangement bliver en kæmpe succes.

Mangler du et eventbureau i København til din næste firmafest? Læs mere her!

Comments are closed.