Jeg har fundet et godt inkassofirma

Jeg har fundet et godt inkassofirma

Jeg driver en lille håndværksvirksomhed. Vi laver renovationer, ombygninger og blandede enterpriser for private og virksomheder. Det meste af det arbejde jeg laver foregår på delvis kredit. Når jeg starter op fakturerer jeg som regel lidt af prisen på byggeriet, men det sidste får jeg som regel først når det er helt færdigt.

De fleste af mine kunder betaler heldigvis deres regninger hos mig. Men ind imellem er der nogle som enten betaler meget for sent – eller som jeg skal kæmpe helt urimeligt meget med at få til at betale.

Det blev jeg til sidst træt af og valgte derfor at indgå et samarbejde med et inkassofirma. Valget faldt på Debtia.dk

Jeg undersøgte markedet for inkassofirmaer

Inden jeg besluttede mig for hvilket inkassobureau jeg ville have undersøgte jeg markedet grundigt.

I den ene ende af markedet fandt jeg gamle og veletablerede firmaer. De virkede sådan set som om de havde meget godt styr på deres ting, men virkede også ret gammeldags. Nogle af dem var også lidt for dyre til mig og min lille virksomhed.

I den anden ende af skalaen fandt jeg nogle yngre, åbenlyst mere digitalt drevne og mere moderne inkassofirmaer. De driver inkasso på en helt anden måde. De mere mere datadrevne, har adgang til store mængder data, som de bruger aktivt for at gøre inddrivelsen så effektiv som muligt.

Helt uden for kategori faldt jeg også over nogen inkassoservices, af en mere aggresiv karakter. Jeg tror nogle kalder det for “rockerinkasso”. Men om end jeg godt kan blive virkelig vred på dem der ikke betaler, så er jeg ret sikker på det ikke på sigt gavner min virksomheds gode ry og rygte at lade “rockertyper” repræsentere mig.

Debtia hjælper mig med mere end inkasso

En af de ting jeg faldt for med Dbetia var også, at de udover at klare inkassosager også tilbød, at hjælpe med at optimere den måde jeg fakturerer på, kreditvurderer kunder og hvordan jeg sender rykkere ud.

Det har vist sig at være rigtig godt. For jeg er endt med meget færre dårlige betalere – og inkassosager, end tidligere. Og det er jo målet.

Comments are closed.