Har du brug for fedtsugning hals?

Har du brug for fedtsugning hals?

Hej alle sammen! I dag her på bloggen, er jeg virkelig glad for, at I er kommet forbi. Det skal nemlig handle om fedtsugning hals. Jeg har netop fået foretaget denne operation i sidste uge, og derfor vil jeg gerne fortælle jer om min oplevelse. Læs med og lær mere.  

Vil du høre mere om fedtsugning hals? Så læs med.

Jeg er som sagt rigtig glad for, at I i dag er kommet her forbi. Det skal nemlig handle om fedtsugning hals, som er en operation, som jeg lige har fået foretaget. Jeg har ikke talt om det her før, så det er vigtigt for mig først og fremmest at fortælle, at det er forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange fedtceller man har. Jeg har fedtceller placeret under hagen og på hals. Men det er forskelligt fra alle, hvor de er placeret. Nogle kan have overskud af fedtceller på kæbelinjen og på halsen ligesom mig, men det kan også sagtens være lår og baller eller måske overarme. Det kan også være maven. Man kan selvfølgelig først og fremmest spise sundt og dyrke motion for at komme af med sit fedt, men der er bare nogle depoter, som er virkelig svære at komme af med. 

Kontrol og eftertjek – sådan foregår det

Jeg har som sagt fået foretaget denne fedtsugning af min hals, og derfor synes jeg også lige,a t vi skal tale om, om der var nogle komplikationer og hvordan det lige gik osv. Jeg synes virkelig, at det var over alt forventning fra jeg kom til jeg gik. De var super sødt personale, som alle var virkelig dygtige. Jeg var i trygge hænder. Det er virkelig ikke tit, at der går noget galt eller at nogen bliver ramt af men. Jeg synes virkelig, at jeg har haft det godt efter jeg har fået fedtsugningen. Komplikationer er sjældne, når man får denne operation, og det var også noget af det, som jeg stillede spørgsmål til før jeg fik den. Men jeg synes lægen var virkelig god og fortalte mig om processen, og at det er yderst sjældent, at der kan forekomme betændelse i det opererede område. Hun fortalte også, at hvis det alligevel sker, vil det i så fald behandles med antibiotika, og så går det hurtigt over igen. Jeg synes virkelig, at det var trygt, og jeg kan varmt anbefale dem til dig, som gerne vil have lavet en fedtsugning.

Læs mere her.

Comments are closed.