Jeg fik operation af poser under øjnene

Jeg fik operation af poser under øjnene

Døjer du med træt udseende og mørke rander under dine øjne? Måske overvejer du en operation af poser under øjnene, ligesom jeg gjorde. Jeg følte at jeg konstant så træt og uoplagt ud, og jeg var rent faktisk fysisk generet af de poser som havde dannet sig under mine øjne.

Min oplevelse med operation af poser under øjnene

Fordi jeg følte mig generet af den hængende ud ved øjenpartiet, valgte jeg at få en operation af poser under øjnene. Jeg ville gerne have de lidt for tydelige alderstegn væk, men jeg ville også gerne have at de ikke var hud i vejen for mit syn, når jeg f.eks. skulle læse i en bog eller kigge på min telefon. Kender du den følelse med at du lige kan ane noget hud når du kigger nedad? Ligesom når du nogengange kan ane din egen næse.

Det var det jeg var generet af, og det irriterede mig ærlig talt mere og mere. Derfor besluttede jeg at få den operation af poser under øjnene, og det må siges at have været det hele værd. Det er ikke sikkert at alle kan følge mig i det, men det har på en eller anden måde givet mig mere livskvalitet. Mere selvtillid. Og selve operationen, var egentlig heller ikke slem, selvom der selvfølgelig er en proces hvor man lige skal komme sig.

Et synligt og mærkbart resultat

Resultatet er både mærkbart og synligt. Hvor jeg før fik kommentarer omkring for lidt søvn og for meget arbejde, får jeg nu at vide hvor godt det ser ud, og frisk mit ansigt nu fremstår. Det er selvfølgelig en helt naturligt ting at huden med alderen bliver slappere. For mit vedkommende var det bare meget. I hvert fald så meget at jeg var generet af det på flere måder.

En operation af poser under øjnene har for mit vedkommende været pengene værd. Jeg er ellers ikke normalt til kosmetiske behandlinger, men jeg føler mig virkelig langt pænere uden den slappe hud under øjnene. Og så generer huden heller ikke rent fysisk længere. Det er jo et kæmpe plus. Jeg har følt mig tryg under hele processen fra konsultation til recovery.

Overvejer du selv en øjenoperation?

Hvis det er noget du selv overvejer, så kontakt en læge og forhør dig om mulighederne. En læge specialiseret i slap hud og operationer af poser under øjnene, kan guide og vejlede dig, of fortælle præcis hvad din situation kræver.

Comments are closed.