Webbureau satte vores firma hjemmeside samt webshop op

Webbureau satte vores firma hjemmeside samt webshop op

Har din virksomhed sendt opgaver ud af huset, for eksempel til et webbureau? Det var først noget mit firma begyndte at gøre for godt et år siden. Det giver super god mening at outsource de opgaver man ikke selv overkommer i internt. Nogle gange kan det bare godt tage lidt tid at finde ud af at man ikke selv overkommer de opgaver.

Et webbureau ordnede vores hjemmeside

Det der med at indse at der er nogen der er bedre til noget end du er, kan være en svær bekendelse. Ikke desto mindre er det ret vigtigt at kunne erkende det. Det betyder nemlig at du kan opnå langt bedre resultater. Efter længere tid med at have forsøgt os med selv at sætte hjemmeside op, endte vi med at måtte hyre et webbureau.

Vi måtte simpelthen indse at vi brugte alt for lang tid på at skulle sætte os ind i hvordan man gjorde. Designet var ikke imponerende, og vores besøgstal var faktisk virkelig ikke imponerende, når jeg selv skal sige det. Vi begyndte derfor at undersøge hvad det ville koste at få et eksternt firma til at lave den opgave for os.

Det er investeringen værd

Det viste sig ret hurtigt, godt at kunne betale sig at hyre et webbureau til at sætte vores hjemmeside og tilhørende webshops op for os. Efter et par konsultationer, havde de alle vores ønsker og visioner for en hjemmeside, og vi havde en tidsramme på hvornår det ville være klart. To uger senere var vores nye hjemmeside oppe og køre.

Brugervenligt design, æstetisk layout, let at navigere rundt på siden og finde vores services. Det var det vi ønskede, og det fik vi i den grad. Desuden fik vi oveni det også ting vi ikke selv var opmærksomme på var vigtige. Vi fik nemlig en SEO optimeret hjemmeside, med alle de rette nøgleord, links og landesider.

Nu kan vores kunder finde os online

At vores hjemmeside er søgemaskine optimeret var vigtigere end vi lige havde regnet med. Ja, faktisk vidste vi ikke selv det store om SEO. Det er jo netop ikke det vi specialiserer os i i vores virksomhed. Her er der heldigvis et webbureau som ved mere om det end vi gør, og som oven i købet kan hjælpe os med det. SEO er nemlig en ganske vigtig faktor hvis du som virksomhed vil kunne findes online i søgemaskiner som Google.

Vi har voldsomt meget mere trafik til vores hjemmeside og webshop nu, og det webbureau vi hyrede til opgaven, har også sendt os analyserne over besøgstal, populære søgetermer, landesider osv. På den måde kan vi nu nemt se hvad vores kunder søger efter, og dermed bedre give dem det de vil have.

Comments are closed.