Søger du firmaarrangement københavn

Søger du firmaarrangement københavn

I en længere periode har jeg gået med et dilemma hvor jeg ikke kunne finde firmaarrangement københavn, hvor jeg med min virksomhed gerne ville lave nogle forskellige arrangementer for at fejre en god indsats, vi som virksomhed af lavet. Eller styrker teamet med en god omgang teambuilding. Jeg har haft meget svært ved at finde den rigtige udbyder af disse typer arrangementer, men nu har jeg fundet den rigtige.

Virksomheden awa som står for after work arranngement, har hjulpet mig rigtig meget med firmaarrangement København. Måske står du i samme situation?

Hvorfor vælge firmaarrangement i København?

Du skal vælge virksomheden da de tilbyder en lang række arrangementer, som har hjulpet mit team med at få et bedre sammenhold og en bedre kommunikation. De kan tilbyde firmaarrangementer i København, og hele Danmark helt op til 50 personer i nogle arrangementer.

Hvis man har problemer eller besvær med deres arrangementer, kan man ringe til deres kundeservice, hvor man får service i top form. Deres udvalg af arrangementer er så stort, at jeg personligt ikke er noget igennem en fjerdedel, af sortimentet, så der er plads til endnu flere arrangementer i fremtiden.

Er du interesseret i firmafrokost?

Hvad kan de tilbyde mig?

Virksomheden tilbyder firmaarrangement København, og i hele Danmark i både Nordjylland, Sydjylland, Sjælland, Midtjylland, Fyn og selvfølgelig stor København. Der er firmaarrangementer for alle slags typer og smage, fra beatboxing konkurrence hvis man er den type virksomhed, leje af den ultimative sportsvogn hvis man er til hurtige ture i f.eks. En Lamborghini, Ferrari eller Porche Man kan endda også lave et fælles maleri for at styrke sammenholdet, fællesskabet og kommunikationen i virksomheden, hvis man er en gruppe kunsterne som vil prøve nye grænser og finde en passion.

Jeg har for det meste haft firmaarrangement København, hvor jeg personligt har valgt at arrangere et arrangement med fægtning, vi var omkring 20 personer som havde stor fornøjelse af fægtning. Da ingen af os havde prøvet det før, var der grænser som blev testet i 2 timer. Jeg havde rigtigt nemt ved at bestille et arrangement med et opkald til deres telefonnummer, hvor alle detaljerne blev snakket ud og det hele blev sat på plads. Lokationen var på Sjælland så det var intet problem at komme derud i en fart og hjem igen, da vi var derude var der en instruktør på som viste os alt hvad vi skulle og han lærte os nogle tricks som vi jo selvfølgelig havde ingen ide om. Vil helt klart anbefale at arrangere et firmaarrangement København.

 

 

Comments are closed.