Prøv FloodFrames sikring mod oversvømmelse

Prøv FloodFrames sikring mod oversvømmelse

Det er ingen hemmelighed, at det regner meget i Danmark. Men vidste du, at det faktisk er så meget som hver anden dag, at danskerne må finde paraplyerne frem? Når vejret er værst, er det ikke kun cyklisterne, der har grund til at være kede af det. Det er også boligejerne og særligt dem, der mangler sikring mod oversvømmelse. Heldigvis er der råd for det. FloodFrame er nemlig den nye, smarte teknologi, der sørger for tryghed og tørhed i dit hjem.

Usynlig sikring mod oversvømmelse

Vi hører ofte, at vi ikke kan få det hele. Vi kan ikke både få huset ved havet og forvente at komme tørskoet gennem vinteren. Vi må gå på kompromis. Men det kan nu være ret så svært at gå på kompromis med frygten og risikoen for at huset bliver oversvømmet under en storm. Bør man så flytte? Give op og glemme alt om hav- eller søudsigt? Eller betale i dyre domme, hver gang en ny storm forårsager skader på boligen? Svaret er nej.  For en gangs skyld behøver du ikke gå på kompromis. Du skal bare få installeret den automatiske og usynlige sikring mod oversvømmelse.

FloodFrame er indbegrebet af moderne teknologi

Teknologien med navnet FloodFrame er en effektiv og selvudløsende sikring mod oversvømmelse. Det er mere konkret en vandtæt dug, som er nedgravet omkring din bolig. I tilfælde af oversvømmelse vil vandet udløse mekanismen og folde dugen ud, som herefter følger vandet så langt det går. Altså behøver du slet ikke at gøre noget for at starte systemet. Det fungerer helt automatisk. I princippet kan du være ude at handle, besøge en veninde eller være i den anden ende af landet, samtidig med at din bolig er beskyttet mod oversvømmelse. Dugen forebygger både, at der kommer vand ind i huset, men også at der kommer vand ned til fundamentet. Desuden er FloodFrame skræddersyet til din bolig, så du opnår den størst mulige sikring af ejendommen.

En strømfri investering

Når du investerer i FloodFrame, er pengene uden tvivl godt givet ud. Det gælder især, hvis man sammenligner med både de følelsesmæssige og økonomiske omkostninger ved en oversvømmelse. Systemet bruger ingen strøm eller kemikalier og er udelukkende lavet af miljøgodkendte materialer. Du kan kort sagt have god samvittighed, når du bestiller systemet til din bolig – både over for miljøet, men også over for dig selv. Med FloodFrame behøver du nemlig aldrig mere bekymre dig under en stormflod. Læs mere om FloodFrame her.

Comments are closed.