Liggende sygetransport er din måde at kunne overleve forfærdeligheder

Liggende sygetransport er din måde at kunne overleve forfærdeligheder

Jeg vil sige at en liggende sygetransport er noget af det vigtigste man kan skaffe sig. Det betyder at man skaffer sig en slags forsikring som sørger for at man er sikker, hvis der skulle ske noget. Det er noget jeg går meget ind for, når jeg tegner forsikring. Jeg skal helt sikkert være forsikret imod at jeg selv skal køre på hospitalet, hvis jeg f.eks. mistede min fod.

Jeg er stor fan er liggende sygetransport

Jeg har selv skulle køre med en sygetransport nogle gange og det har været super dejligt. Jeg ved ikke hvorfor men det føles dejligt at køre med den. Den er en slags tegn på at man faktisk er på vej for at blive rask. Det er en bil der giver håb når man ikke selv har noget. I mine tilfælde har det så også været nogle meget alvorlige gange jeg har skulle være med sygetransporten. Jeg ved ikke helt hvorfor det er så vigtigt for alle at fortælle at de har været med ambulance. Jeg synes jeg ikke det er noget at prale med. Jeg var med en liggende sygetransport, da jeg var ca. 15 år, fordi jeg var dum. Jeg legede lidt for meget med noget fyrværkeri og sprængte hul i min ben. Jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det, men det var vel fordi jeg var en klovn. Det betyder så jeg har et ca. 4-3 centimenter ar over mit lår, hvor der ikke vokser hår. Det ligner faktisk bare et plastik-overtræk, det er også en meget rødere farve end resten af mit ben.

Liggende sygetransport reddede mig fra ret meget

Den her liggende sygetransport har reddet mig for ret meget skade. Mine forældre ville helt sikkert ikke have været glade, hvis jeg ikke havde ringet efter en sygetransport. Det gjorde jeg heldigvis og på den måde kunne jeg slippe for meget af den skældud. Det er jeg meget glad for og var endnu gladere for da jeg var i situationen. Det var ikke lige noget jeg var klar til og da slet ikke noget jeg lige ville kunne håndtere, da jeg lå med hul i låret. Jeg ville ikke kunne klare det tror jeg og ville nok bare ligge og græde lidt. Hvad skal der ske for at det er muligt for børn at lege med fyrværkeri altså. Det burde ikke være tilladt, synes jeg i hvert fald. Det er nemlig skide farligt.

Comments are closed.