Konferencelokaler i Jylland tilbyder lidt ekstra

Konferencelokaler i Jylland tilbyder lidt ekstra

Du må gerne være kræsen, når du leder efter det perfekte konferencecenter i Jylland. Kun på den måde får du det bedste. Hvis du leder efter et sted, der ikke går på kompromis med kvaliteten, så bør du tjekke Hotel Propellen ud. De har alt, hvad du skal bruge til din konference – og mere til. Læs med i blogindlægget, og bliv imponeret af den høje standart.

Konferencecenter, hotel og selskabslokaler i ét

Hotel Propellen har gennem tiden huset lidt forskellige projekter. Første gang Propellen gik i luften var det ikke et hotel, men et diskotek og en restaurant. Siden den dag i 1977 har det udviklet sig til et hotel, og i dag er det også et konferencecenter med teknik og udstyr, der afspejler den moderne tids krav. Hotel Propellen er kort sagt et sted, der tilpasser sig gæsternes efterspørgsel. Foruden konferencer og almindeligt ophold, har man i dag også mulighed for at booke mødelokaler og selskabslokaler.

Fantastisk beliggenhed og skønne omgivelser

Det er ingen overraskelse, at Propellen er blevet så populært. Det ligger nemlig i naturskønne omgivelser, omgivet af den jyske hede og store, smukke indlandsklitter. Alligevel er der ikke langt til lufthavnen. Propellen ligger nemlig i Billund, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme både til og fra hotellet, uanset hvor i landet (eller verden), man kommer fra. Propellens bliver nemlig også besøgt af mange internationale gæster.

Stor ros til Propellens konferencecenter i Jylland

Hotel Propellen gør altid deres ypperste, for at gæster skal føle sig velkomne, og for at de ikke mangler noget under deres ophold. Det skal de have stor ros for, og det er ikke kun mine ord. Gæsterne er nemlig mere end tilfredse, hvilket du kan læse om på Propellens hjemmeside. De roser i høj grad Propellen for den gode dialog, det hjælpsomme personale og den lækre mad. Mange af dem ville faktisk ønske, at deres ophold var længere!

Få skræddersyet din konference

Din konference – dine ønsker. Hos Hotel Propellen har du stor frihed i forhold til at skabe de perfekte rammer omkring din konference. Fx kan lokalerne indrettes, som du ønsker, og du kan vælge mellem flere forskellige, lækre forplejningstilbud. Og har du brug for vejledning eller sparring? Så er de klar til at trække på deres erfaring, så I sammen kan arrangere det perfekte event.

Vil du vide mere? Så klik her for at besøge Propellens hjemmeside.

 

Comments are closed.