Pullerter i København

Pullerter i København

I dag her på bloggen skal vi tale om en lidt ny form for sikkerhed. Det var noget, som jeg opdagede, da jeg fik rundt i København igår. Jeg var nede ved Kastellet og Mærsk, da jeg så noget, som åbenbart hedder Pullerter. Læs med.

Har du set alle pullerter i København?

ishoj-hegn.dk/afspaerring/pullerter/

Hej alle sammen! Jeg er så glad for, at I er kommet forbi i dag. Jeg havde aldrig lagt mærke til det, som vi skal tale om i dag, men da jeg var i København igår så jeg pullerter virkelig mange steder. Jeg så dem først, da jeg var i IKEA. Så gik jeg på Strøget, hvor jeg så dem igen. Og senere var jeg på Kastellet, hvor jeg så dem igen. De stod foran Mærsk, så man ikke kunne køre derind. Jeg havde aldrig tænkt over, at pullerter står overalt i gadebilledet. Men det gør det godt nok. Hvis du ikke helt er klar over, hvad det er, så er en pullert er en metalpæl, som enten står fast i jorden eller kan køre op og ned. Jeg gætter på, at der er kommet flere af dem, fordi vi har set terror rundt omkring i Europa de sidste del år. Det er så sørgeligt, hver gang det sker. Så mange uskyldige mennesker, der mister livet for ingen verdens nytte.

Det duer ikke med terror

Det duer virkelig ikke med alt det terror, så jeg synes det er super godt, at der findes noget som pullerter. Jeg har ikke pullerter rundt om mit hus, men det er da klart noget, som man kan overveje. Jeg kan se inde på virksomhedens hjemmeside, at man sagtens kan have dem hjemme. Hvis man ikke har en form for port eller anden aflukket løsning, så kan pullerter måske du. Hvis du har lyst til at høre mere, så kan du læse meget mere på virksomhedens hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. De er super dygtige, og jeg har faktisk været i kontakt med dem for at finde ud af, hvad det vil koste mig at få pullerter rundt om min indkørsel. Det kunne jeg godt være interesseret i. Jeg håber, at denne blogpost har været god at læse med på. Lad mig vide i kommentarfeltet, hvis du har nogle spørgsmål. Jeg svarer gerne på det, jeg kan.

Læs mere på bloggen lige her og ha’ en dejlig dag derude alle sammen.

Comments are closed.