Et webbureau med mange års erfaring

Et webbureau med mange års erfaring

Hej alle sammen! Jeg er glad for at kunne skrive endnu en blogpost for jer herinde i dag. I dag skal vi tale webtip. Det skal handle om et webbureau, som kan hjælpe med hjemmesider, SEO og meget andet omkring web. Så læs med.

Webbureau: Her er et med mange års erfaring

Det skal som sagt handle om et webbureau i dag, som jeg er meget glad for at bruge. Jeg har brugt dem i mange år hos min virksomhed. De hjælper mig med SEO, så min hjemmeside ranker bedre på Google. Det er lidt kompliceret at forklare, men det er noget som er ret vigtigt på web i dag. Jeg hyrede dem, fordi er så dygtige til, er at lave den rigtige strategi, lave flot grafik på web og skabe gode resultater. Jeg har en veninde, som havde brugt dem for sin tøjforretning før jeg hyrede dem. De fortalte mig om dem, og jeg måtte jo straks kontakte dem. Hvad har jeg så brugt dem til i gennem årene? Det synes jeg, at vi skal tale mere om nedenfor. Læs med. 

Hvad har jeg brugt dem til?

Jeg lovede lige, at vi skulle gennemgå, hvad jeg har brugt dette webbureau til i min virksomhed. Jeg har brugt dem til at lave SEO på min hjemmeside samt bygge en helt ny op, webshops, og social media. Det er alt sammen noget, som jeg har skulle upgrade igennem tiden. Det er så vigtigt, at være i den digitale verden, fordi det er dit digitale fodspor, fremfor det fysiske, det handler om i fremtiden. Noget af det, der er vigtigst er, at folk kan finde dig online, så du får meget større rækkevidde til kunder. Jeg har fået mange nye kunder ved at fokusere på dette. Jeg havde en vildt god oplevelse med dette webbureau, fordi de bare forstod mine ønsker. De har mange års erfaring og det kan man virkelig mærke på den måde de griber projekterne an. Det er så  fedt at have en digital verden, så mine kunder stadig kan handle selvom butikkerne er lukket ligesom vi lige har oplevet i lang tid. Det er skræmmende, men derfor er det endnu mere vigtigt at have en online presence, som man siger på engelsk. Jeg håber, at denne blogpost har hjulpet dig derude.

Læs mere på bloggen lige her. Ha’ nu en rigtig dejlig søndag alle sammen. Vi ses. 

Comments are closed.