Bekæmpelse af rotter i København

Bekæmpelse af rotter i København

Jeg har boet i den samme andelslejlighed på Vesterbro i mange år, hvor alting altid har været det samme. En fredag holder jeg middag for 3 venner, som kommer på besøg om aftenen. Vi får en masse god mad og vin, men på et tidspunkt tager samtalen en drejning – en af mine venner siger at han har bemærket en underlig lugt. Det har indtil på det tidspunkt ikke været noget jeg har lagt mærke til, men da han påpeger det kan jeg kun give ham ret. Dagene går og lugten spidser til. Jeg undersøger hvad det kan være på nettet og på skadedyrservice.dk finder jeg hurtigt frem til, at der mulighed ligger en død rotte i hulerummet mellem to af mine vægge. Jeg forhører mig min nabo og ganske rigtigt har han fra 2 uger siden observeret en rotte, hvorefter han har sat gift ud…

Rottefænger i København

Jeg undersøgte nettet for at finde den bedst mulige løsning. Resultatet blev at jeg bestilte en rottefænger fra Skadedyrsservice. En dag efter blev jeg mødt af en smile ung herre, som var klar til at hjælpe. Han fandt hurtigt problemet, som var en død rotte inde bag en af mine vægge. Men der var ikke kun én død rotte, der var også levende rotter… 1,5 time senere, var både den døde rotte og de levende rotter fjernet. Derfor vil jeg gerne give en kæmpe anbefaling til skadedyrsservice, hvis du står i samme situation og har brug for en rottefænger i København.

Comments are closed.